Lenge siden sist !

Jeg har pratet en god stund om å komme tilbake og gjenopprette bloggingen, og det er bare vært tullsnakk hittil. Jeg har prøvd, men skolen opptar mye av fritiden min, og det er det jeg setter fremst for resten. Men jeg skal prøve å få lagt ut et innlegg i ny og ne. Om jeg ikke allerede har fortalt det, er jeg blitt elev på vidregående skole nå, og var så heldig at jeg kom meg inn på førstevalget, altså Medier og kommunikasjon! Og er kjempefornøyd med det. Er igrunn sjokkert over all den jobben, og leksene, ettersom at det er en stor overgang for meg som gikk på en skole uten lekser. Er ikke enda vent meg til leksene, og de lange dagene, men det kommer vel med tiden.

Jeg sitter faktisk å lurer på om det er noen som faktisk tar seg tid til å se om denne jenta har postet noe på denne uforutsigbare blogg ? hehe, blir sjokkert om det enda kommer lesere.

Jeg har vel ikke lagt inn noen innlegg siden sommer jeg ?

Så kan vel ta opp at jeg fikk møte Jan Thomas på Byåsen butikksenter her en dag, og har fått time med han på en brillebutikk 6.des. Gleder meg kjempemye, timen går ut på at han skal finne ut briller som passer best til ansiktsform først og fremst, resten er utvitenhet, men kan ærlig si jeg gleder meg noe utrolig uansett! Kjempehyggelig fyr, og MYE kjekkere i virkeligheten :)

Fikk også tatt bilde med han, meg og Lise

photo.php.jpgBle da ikke så beigeistret for hvordan jeg tok meg ut på bildet .. men det er vel sjeldent en faktisk blir fornøyd. Holder med Jan Thomas sitt nærver. Beundrer han noe utrolig,han går virkelig inn for det han liker, og ikke minst er han god til det!

 

Nå tar jeg kveld, så får dere vel ha en fin natt! så blogges vi garantert her en dag :)

 

album.php.jpg

497666-9-1271767812544-n400.jpg

4 kommentarer

t

26.11.2010 kl.18:55

det er noen som faker bilder av deg på nettby :-) ; http://www.nettby.no/user/index.php?user_id=1551865

Anna

27.11.2010 kl.23:43

Du er pen !!

Anna

28.11.2010 kl.18:01

Jeg leser bloggen din :D ! håper du forsetter !

Andrea Gladsø

29.11.2010 kl.13:05

Takk for at du sa ifra! Har fått rapportert profilen :)

Tusen takk, anna ! Det blir nok flere innlegg ;)

Julianne

07.11.2012 kl.16:55

:)

Skriv en ny kommentar

Andrea Gladsø Markovic

Andrea Gladsø Markovic

19, Trondheim

Blogger om hverdagen min, om meg, mine venner og hva jeg gjør : ) Do you read my blog and don't understands norwegian ? - than you can use the google translation below my picture :) leser denne bloggen NÅ

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits