Tokio Hotel konsert - MITT LIVS STØRSTE OPPLEVELSE!

Jeg har venta i 3 år på de, endelig er de kommet til Norge!!

Som dere vet, så har vi kjørt helt til Oslo for å se Tokio Hotel spille på Vallhall.
Vi kjørte i ca 6-7 timer til vi var framme i Oslo sentrum, vi sov så og si hele veien, så ble ikke lei, så dro vi til gudmora til Helen, der vi skulle ligge den natta, ordnet oss , vi hoppa og spratt så gæli, vi var så utrolig spent!!
Vi har liksom bare sett dem på en firkant i 3 år, eller i blader, nå er det bare noen timer igjen til vi skulle få se de LIVE!

Etter vi ordnet oss dro vi og stilte oss i køen, der sto vi i 5 timer.. helt til de begynte å ta inn folk , MEN vi fant ut at vi ble satt i en annen kø, alle sammen, så vi sto enda en time ute å frøys. DA åpnet dørene, å vi ventet urolig på at de skulle få tatt vekk gjerdet, slik at de kunne ta billetten så la oss springe til scenen, det var 3 dører som ble åpnet, vi sto utenfor den helt til venstre, så åpnet de høyre først, så vi fikk jo panikk siden vi var så sikker på at vi SKULLE fremst!
DA åpnet døren , å vi løøøøøøøp for harde livet inn , og fremst til scenen , det klarte vi! Bare 3 personer som sto forran oss.
vi sto på en bag, å vi var høyere enn alle sammen, det var et pluss i at nesten alle andre hadde svart og rosa hår, med en slik emo stil, siden da skilte vi oss ut, å de kunne se oss bedre:D

Når vi sto inne og ventet på at Tokio Hotel skulle komme på scenen, var det sinnsykt mye dytting,det var umuulig å røre på seg. Etter 10 minutter inne på Vallhallen, begynte folk å få pusteproblemer, siden det var så tett i tett, å masse dytting, så de ble hentet opp av vaktene,siden de besvimte.
På billetten sto det at de startet 19:30, men vaktene dro det ut til 20:00 , men fortsatt var det ingen Tokio Hotel å se.
Så slår lyset seg av,allerede da fikk jeg tårer! ALLE hylte no sinnsykt, jeg fikk helt panikk og tenkte dette ikke kunne vær annet enn en drøm!
Det kommer en svær kule ned fra taket, der sitter vår kjære GUSTAV inne i, å jeg brøler for harde livet, aldri sett noen av dem i egen person, så kommer Tom inne på scenen og begynner å spille på gitarn sin, jeg hylte fortsatt for harde livet, så kommer Georg inne på scenen, han er KJEKK i virkeligheten, så skjønner ikke hvorfor han og Gustav blir så gjømt gjennom fansen, ISÅFALL SÅÅÅ venter jeg bare på den siste, den som jeg er helt gal etter...

BILL kommer innpå scena , å DA GRINTE JEG SOM BARE DET, fikk ikke til å puste heller, haha , så begynner han å synge med den utrolig fine stemmen hans. Bill var det jo umulig å få øyenkontakt med, men jeg gikk ikke ut av den salen før jeg var sikker på at Tokio Hotel hadde merket meg, og viste jeg ihvertfall eksisterte!!

De lurte oss 3 ganger med at konserten var over, vi var i hundre alle sammen, da Bill satte seg på trappen og sang, så kikket han akuratt bort der jeg sto, å da knakk jeg sammen atter en gang, å skreik, vet du hva han gjorde da ? han smiler RETT IMOT MEG! Da var jeg fornøyd !
Tom drakk fra flaska, spyttet vannet tilbake, å tømte det over oss, ene gangen tømte han vannet sitt opp i puppene til meg og Helen, hadde ingenting imot det vi nei, haha, vi hylte som bare det, vi var så heldig at vi fikk vann over oss fra hele Tokio Hotel, når jeg slengte slengskyss til Tom, siden han var jo den eneste det var mulig å få øyenkontakt med, så smilte han tilbake, den følelsen vi fikk på den konserten var bare helt insane!

Det kom flammer opp fra scenen ,og pianoet der Tom spilte, nei det var bare helt PERFEKT!  MITT LIVS STØRSTE OPPLEVELSE!Jeg filmet også , så filmene skal dere få se : )


Tom som sitter på piano
GLEDER MEG TIL NESTE KONSERT MED DE ! :)


Bilturen hjemme var litt trist, vi ville bare tilbake og gjenta konserten , men også i godt humør at vi har fått truffet dem :)

meg og Helen, koselige bilturer har vi også hatt!
vi hadde liksom dobbeltseng der inne, og tv rett forran oss, utrolig avslappende.Jeg fikk også Onepiece i posten idag :) 
den var utrolig kul, og utrolig god å gå i.


Nå må jeg legge meg, flere vidoer av Tokio Hotel, kommer garantert senere, enten om dere vil dere ikke ,haha :)

11 kommentarer

Sigrid- SPØRSMÅLSRUNDE

05.mar.2010 kl.02:14

så morsomt! ;) tokio hotel er bra, men likte de bedre før :P

Tonje Alexandra

05.mar.2010 kl.06:36

så kult :'D
Ja jeg vet det....prøver jeg prøver. ikke lett!

05.mar.2010 kl.13:32

spørsmålsrunde snart?

05.mar.2010 kl.21:54

SPØRSMÅLSRUNDE:DDDDDD

helen grønland

07.mar.2010 kl.17:19

beste opplevelsen i hele mitt liv ! kan ikke beskrives, må oppleves <3

glæde mæ te nesste konsert!

Helene Sofie <3

08.mar.2010 kl.16:28

Jeg og var på konserten :) jeg må ærlig talt si at det var den beste dagen i mitt liv og den beste konserten jeg noen gang har vært på <3:D gleder meg kjempe mye til neste gang de kommer til norge :D da skal iallefall jeg på den. jeg reiste helt ifra bergen, men vi tok fly da :D

xSkapningen.bogg.no

14.mar.2010 kl.19:12

Jeg var også på konserten ^^ Beste dagen i mitt liv <3 Var så glad for å endelig se dem, etter 4 år som fan :D Jeg reiste 200 mil for å se dem spille i 1 og en halv time, men alt strevet var verdt det <33 ^^

bettina :-)

15.mar.2010 kl.20:55

jeg var òg der! :D BESTE DAGEN I MITT LIV!! <3 og tom smilte til meg!! :D <3 can't wait for the next time they will come ! :) 030310 <3

thshorty

16.mar.2010 kl.15:31

Jeg stod 8 timer i kø,og jeg kom helt fremderst, med gjerde. Rett fremfor Tom, så jeg hadde utrolig go utsikt. Jeg har ventet i 4 år på å se dem, og skulle egentlig se dem på den første konserten dems, men den ble jo avlyst.. Så det var hærlig å se dem nå! Det var en fantastisk bra konsert! <3

lauretta

18.mar.2010 kl.07:47

Herregud søta! Jeg kom meg helt foran, måtte bare stå ved stecen! =D <3

Skriv en ny kommentar

Andrea Gladsø Markovic

Andrea Gladsø Markovic

0, Trondheim

Blogger om hverdagen min, om meg, mine venner og hva jeg gjør : ) Do you read my blog and don't understands norwegian ? - than you can use the google translation below my picture :) leser denne bloggen NÅ

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits