SCREW THE SIMPSONS OG DE NYE MOTENE

her sitter jeg med Ida, og hun overser meg helt pågrunn av at hun fant The Simpsons dvd'en min!
det er et kritisk problem for samfunnet, folk bli avsosial av det, sitter nå her alene PÅ EN MÅTE.
kjeder liveet av oss.
ellers så har jeg ingenting enn å formidle at jeg bare har vært en tur i byen, bare så om jeg så noe fint, det er så utrolig mye rare klær som har blitt mote nå, som jeg ikke synes er fint i det hele tatt! på ingen måte, det finnes grenser for hvor mye de skal dra den der å " skille seg ut" ,ser jo ut som om man ikke har noe sans for farger eller form for klær, så hiver man bare på seg det første man finner, huff. Sikkert noen som liker det, men jeg er ikke en av dem.

MEN
, denna likte jeg godt!
haha, bare måå fortelle om en bekjent som sa den ene klæsdukken på H&M var Paris Hilton, så han skulle ta bilde sammens med den, så presterte han å klare falle med dukken i gulvet, slik at hodet rullet forbi , hahah, eg døyr.Var desverre ikke vitne til hendelsen, men skulle gjerne vært det.

nå skal jeg vel bare sitte i senga med Ida, og slappe av med en snus i leppa og se på The fucking Simpsons , lifedestroyer..

utrolig fin der jeg sitter ,haha.

FORESTEN ,på tirsdag tar jeg buss til Oslo med Helen , siden på onsdag er TOKIO HOTEL KONSERT!
ja jeg liker dem, elsker musikken :D

god natt videre alle sammen :)Én kommentar

Tonje Andersen

28.feb.2010 kl.12:30

Ta noen bilder for meg på konserten da :]

Skriv en ny kommentar

Andrea Gladsø Markovic

Andrea Gladsø Markovic

0, Trondheim

Blogger om hverdagen min, om meg, mine venner og hva jeg gjør : ) Do you read my blog and don't understands norwegian ? - than you can use the google translation below my picture :) leser denne bloggen NÅ

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits